Koulutuspäivät

Suomen Maallikkotuomarit ry:n Koulutuspäivät 2019

Risteilyllä M/S Silja Serenadella Helsinki – Tukholma – Helsinki
lauantaista maanantaihin 21.-23.9.2019.
Laiva lähtee Eteläsatamasta.

Ilmoittautumislomake

Risteilyn ohjelma

ILMOITTAUTUMISET HEINÄKUUN PUOLIVÄLISSÄ

Matkanjärjestäjänä toimii Matkapojat Oy ja laivana tuttu SiljaTallinkin M/S Serenade.
Liitäntäkuljetuksilla pääsee helposti Eteläsatamaan lähes kaikilta paikkakunnilta eri puolilta Suomea ja risteilyn jälkeen takaisin. Lisätietoja antaa Matkapojat Oy, Näillä sivuilla olevalla lomakkeella, jonka voi lähettää myös skannattuna Kaisa Raukola, Hämeenkatu 8, 33100 TAMPERE, email kaisa.raukola@matkapojat.fi +358 10 2323 725 (ma – pe 8-16)

Linkki Matkapoikien sivuille

Koulutuspäivät – ammatillisen osaamisen ylläpitoa

Suomen Maallikkotuomarit ry:n tärkeä toimintamuoto on kehittää ja ylläpitää lautamiesten tietoutta lautamiestehtävään liittyvissä asioissa. Maallikkotuomarit tuovat tuomioistuimeen kansalaisten näkemyksen ja siten takaavat oikeudenmukaisen, monipuolisesti harkitun ratkaisun ja päätöksen.

Asiantuntijoita ja ajankohtaisia aiheita

Päivien luentojen aiheet ovat aina ajankohtaisia, lakimuutoksia koskevia ja muita sopivia teemoja. Luennoitsijat ovat valtakunnallisesti alansa huippuasiantuntijoita. Järjestelyvastuu tästä tapahtumasta on yhdistyksen hallituksella.

Yhteyshenkilöiden toimintaa

Yhdistyksen tapahtumiin osallistuvien aktivoinnissa on yhteyshenkilöiden panos hyvin tärkeä samoin kuin suuren suosion saaneiden arpajaisten palkintojen hankinnassa.

Lautamiestuotteiden hankinnat mahdollista tehdä koulutuspäivien aikana esittely/myyntipöydästä.