Koulutuspäivät

Suomen Maallikkotuomarit ry:n Koulutuspäivät 2018

Koulutuspäivät Tallinnassa 15.-16.9.2018 hotelli Tallink Conference & Spassa.
Lähdemme lauantai aamuna 10.30 Megastarilla Tallinnaan ja siellä siirrymme bussilla hotelliin. Lauantain koulutuspäivä päättyy illalliseen.
Sunnuntai aamuna nautimme hotelli aamiaisen, iltapäivällä lähdemme hotellista bussilla satamaan ja Tallinkin Star laivalla kohti Helsinkiä klo 16.30 Helsinkiin saavumme klo 18.30. MUKAAN TARVITAAN PASSI TAI HENKILÖKORTTI.

KOULUTUSPÄIVIEN TEEMAT:
•    Todistajan osa oikeusprosessissa

ILMOITTAUTUMISET ALKAVAT KESÄKUUN PUOLIVÄLISSÄ

Näillä sivuilla olevalla lomakkeella, jonka voi lähettää myös skannattuna Kaisa Raukola, Hämeenkatu 8, 33100 TAMPERE, email kaisa.raukola@matkapojat.fi +358 10 2323 725 (ma – pe 8-16).

Ilmoittautumislomake

Matkaohjelma

Linkki Matkapoikien sivuille

Koulutuspäivät – ammatillisen osaamisen ylläpitoa

Suomen Maallikkotuomarit ry:n tärkeä toimintamuoto on kehittää ja ylläpitää lautamiesten tietoutta lautamiestehtävään liittyvissä asioissa. Maallikkotuomarit tuovat tuomioistuimeen kansalaisten näkemyksen ja siten takaavat oikeudenmukaisen, monipuolisesti harkitun ratkaisun ja päätöksen.

Asiantuntijoita ja ajankohtaisia aiheita

Päivien luentojen aiheet ovat aina ajankohtaisia, lakimuutoksia koskevia ja muita sopivia teemoja. Luennoitsijat ovat valtakunnallisesti alansa huippuasiantuntijoita. Järjestelyvastuu tästä tapahtumasta on yhdistyksen hallituksella.

Yhteyshenkilöiden toimintaa

Yhdistyksen tapahtumiin osallistuvien aktivoinnissa on yhteyshenkilöiden panos hyvin tärkeä samoin kuin suuren suosion saaneiden arpajaisten palkintojen hankinnassa.

Lautamiestuotteiden hankinnat mahdollista tehdä koulutuspäivien aikana esittely/myyntipöydästä.